El Premi a l’Excel·lència a la Comunicació i Divulgació de les TIC, pel seu esforç comunicador i/o divulgador de les tecnologies de la informació i la comunicació, ha recaigut sobre Catalunya Ràdio. Emili Rousaud, vicepresident de PIMEC i Joan Cervera, director general de Xarxa Oberta de Catalunya, han fet l’entrega del guardó a Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio i Xantal Llavina, directora i presentadora del programa “Revolució 4.0”.

El Premi Excel·lència Empresarial a la Innovació Digital ha sigut per Planeta Formación y Universidades, per haver establert el seu model de negoci basant-se en productes o plataformes digitals a través d’una idea innovadora. Joan Romero, conseller delegat d’ACC1Ó i Josep Ramon Ferrer, vicepresident de GrausTIC i Institucional Business Development Director de Doxa Innova & Smart han fet l’entrega del premi. En aquesta mateixa categoria s’ha atorgat un accèssit a l’empresa SII Concatel. Ha recollit el guardó a Joan Carrillo, director general de SII Concatel. 

El Premi Excel·lència empresarial a la integració social a través de les TIC ha sigut per l’empresa CISCO. Ha recollit el premi Francesc Bert, director de Cisco Barcelona. El Premi Excel·lència Empresarial  ha recaigut en l’empresa Mercabarna, per la seva contribució a l’expansió de les TIC a Catalunya. Jordi Puigneró, secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat digital de la Generalitat de Catalunya, Gustau Serra, CEO de MediaCloud i Xavier Morrus, CMO i Partner Relationship Manager de MediaCloud han fet l’entrega del guardó a Josep Tejedo, director general de Mercabarna. 

El premi més esperat de la Diada, el Premi Excel·lència Empresarial, ha sigut per Josep Miquel Piqué, president executiu de la Salle Technova, una distinció que posa de manifest la capacitat directiva de les persones que gestionen una empresa o institució i la seva capacitat per la creació de productes i serveis TIC.