DIADA DE LES TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ I LA COMUNICACIÓ (TIC) DE CATALUNYA DIADA DIA MUNDIAL CONTRA EL SOROLL
VEURE MÉS EFECTES DE LA PANDÈMIA SOBRE LES SENSACIONS SONORES I LA SALUT
Aconsegueix amb nosaltres VISIBILITAT PROFESIONAL Veure més INICIA UNA NOVA ETAPA amb nosaltres Associa't GRAUSTIC Conèixer-nos
DIADA DE LES TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ I LA COMUNICACIÓ (TIC) A CATALUNYA

GRAUSTIC organitza des de l’any 2019 la Diada de les TIC, tot un referent dins del sector amb la participació de les personalitats més representatives del món empresarial, universitari i de les administracions.

A més, des de l’associació també s’otorguen els Premis GRAUSTIC amb l’objectiu de distingir als professionals, empreses o institucions que promouen l’ús de les TIC i les fan servir per millorar la innovació, l’esforç exportador i la responsabilitat social.

Per a més informació sobre la participació i consultar les bases podeu visitar la web oficial de la Diada. 

EDICIÓ 2020 - "TECNOLOGIA PER A UNA VIDA MÉS SOSTENIBLE I SALUDABLE"
La tecnologia: motor de transformació

El coronavirus ha sacsejat la vida de tots nosaltres. La pandèmia ha creat una crisi sanitària i també econòmica de dimensions històriques. L’ús de la tecnologia però, ens ha ajudat més que mai a salvar les distàncies i a mantenir el que ja s’anomena ‘nova normalitat’.

El teletreball, les videoconferències, les reunions virtuals, les vendes online o l’atenció a distància s’han fet més presents que mai durant els mesos de confinament i probablement alguns d’aquests nous hàbits hagin vingut per quedar-se. L’objectiu en els pròxims mesos serà evitar la propagació del virus i els nous brots, i l’ús de la tecnologia de ben segur que serà vital per protegir i informar la població.

En aquest sentit, no podem oblidar que per al sector TIC serà fonamental treballar per garantir el dret a la privacitat, la seguretat de les dades personals i una informació veraç davant l’amenaça constant de les fake news.

Malgrat l’actual crisi sanitària, la tecnologia ha demostrat que pot esdevenir un motor de cohesió social i per què no, ajudar a reconstruir el nostre debilitat sistema sanitari.

Ara tenim l’oportunitat de reflexionar i adreçar-nos cap a una manera de viure més respectuosa amb el medi ambient i que sigui socialment inclusiu, sense perdre de vista que el nostre objectiu principal és preservar la salut de tots i totes.

No ens queda cap altra opció que mirar cap endavant i aprendre dels nostres errors. Ara més que mai és necessari mostrar la nostra solidaritat i capacitat de resiliència. En aquesta canvi de paradigma, la tecnologia ens acompanyarà i ens ajudarà perquè el món sigui una mica millor.

Dani Pujol Bel
President de GrausTIC

REVIU LA #DIADAGRAUSTIC2020
PRIMERA JORNADA – SETEMBRE 2020

Com a conseqüència de les restriccions i mesures establertes durant l’any 2020 per la pandèmia de la Covid-19, GRAUSTIC va haver d’adaptar la jornada.

Així, la segona part de la Diada de les TIC 2020 s’ha celebrat l’abril de l’any 2021. El dia 14 es van realitzar les taules rodones i el dia 15 l’acte institucional i l’entrega dels Premis GRAUSTIC.

TAULES RODONES SEGONA JORNADA – ABRIL 2021

ACTE INSTITUCIONAL I ENTREGA DE PREMIS – ABRIL 2021

PRÒXIMAMENT MÉS INFORMACIÓ

Patrocinadors Gold

Col·laborem amb