SEGONA JORNADA [Online] Tecnologia per una vida més
sostenible i saludable
14 d'abril PONÈNCIES de 17 a 19:20 APUNTA'T DIADA DE LES TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ I LA COMUNICACIÓ (TIC) A CATALUNYA 15 d'abril ACTE INSTITUCIONAL I LLIURAMENT DE PREMIS de 11:00 a 13:00
Aconsegueix amb nosaltres VISIBILITAT PROFESIONAL Veure més INICIA UNA NOVA ETAPA amb nosaltres Associa't GRAUSTIC Conèixer-nos
Benvolgut/da

Com a president, em complau donar-te la benvinguda a ONES Associació d’Enginyeria Tècnica de Telecomunicació de Catalunya – GrausTIC i desitjar-te la millor de les experiències amb nosaltres.

Des del 2 de novembre de 2016, data en què em van escollir per representar GrausTIC, tinc la il·lusió que l’Associació desenvolupi moltes activitats i, especialment, adaptar-les a les noves tecnologies tot dotant al col·lectiu d’associats de les infraestructures necessàries per crear una associació global que empari tots els experts en TIC.

Aquest objectiu requereix d’un esforç col·lectiu; tots formem part de l’associació i és deure comú aportar totes aquelles idees i solucions que puguin millorar el projecte en el seu dia a dia i que, per tant, suposin un major benefici de tots els associats.

Personalment, és un gran repte trobar-me al cap de l’Associació en aquesta primera etapa del seu nou camí, i el meu desig és ajudar a convertir aquesta idea en una eina d’utilitat per a tots, una eina que millori la nostra comunicació, la nostra formació i que, en definitiva, converteixi el col·lectiu de GrausTIC en una verdadera comunitat.

Com a membre de l’Associació, estaràs informat de tot el que pugui ser del teu interès: actualitat, agenda, borsa de treball, cursos de formació, convenis, seminaris, etc. i podràs gaudir de tots els serveis comuns de l’Associació: dinars amb personalitats rellevants, convenis, etc, així com beneficiar-te de les iniciatives i serveis de GrausTIC adreçats als membres de l’Associació.

Per tot això et convidem a pertànyer a GrausTIC i estem a la teva disposició pel que necessitis.

Una cordial salutació.

Dani Pujol Bel

President de GrausTIC

Junta de Govern
Daniel Pujol Bel
President
Josep Ferrer i Escoda
Vicepresident 1r Institucional
Lluís Termes Jorba
Vicepresident 2n Institucional
David López López
Tresorer
Robert Barti Domingo
Secretari General
Sergi Amigó Gil
Vocal
Chema Chaqués Fernández
Vocal
Ignasi Riu Riu
Vocal
Marcos Faúndez Zanuy
Vocal
Lluís Llimargas Pedrós
Vocal
Jaume Moreno Forcada
Vocal
Consell Assessor
Patrocinadors Gold

Patrocinadors Gold

Patrocinadors Gold