DIADA DE LES TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ I LA COMUNICACIÓ (TIC) DE CATALUNYA DIADA DIA MUNDIAL CONTRA EL SOROLL
VEURE MÉS EFECTES DE LA PANDÈMIA SOBRE LES SENSACIONS SONORES I LA SALUT
Aconsegueix amb nosaltres VISIBILITAT PROFESIONAL Veure més INICIA UNA NOVA ETAPA amb nosaltres Associa't GRAUSTIC Conèixer-nos
Benvolgut/da

Com a president, em complau donar-te la benvinguda a ONES Associació d’Enginyeria Tècnica de Telecomunicació de Catalunya – GrausTIC i desitjar-te la millor de les experiències amb nosaltres.

Des del 2 de novembre de 2016, data en què em van escollir per representar GrausTIC, tinc la il·lusió que l’Associació desenvolupi moltes activitats i, especialment, adaptar-les a les noves tecnologies tot dotant al col·lectiu d’associats de les infraestructures necessàries per crear una associació global que empari tots els experts en TIC.

Aquest objectiu requereix d’un esforç col·lectiu; tots formem part de l’associació i és deure comú aportar totes aquelles idees i solucions que puguin millorar el projecte en el seu dia a dia i que, per tant, suposin un major benefici de tots els associats.

Personalment, és un gran repte trobar-me al cap de l’Associació en aquesta primera etapa del seu nou camí, i el meu desig és ajudar a convertir aquesta idea en una eina d’utilitat per a tots, una eina que millori la nostra comunicació, la nostra formació i que, en definitiva, converteixi el col·lectiu de GrausTIC en una verdadera comunitat.

Com a membre de l’Associació, estaràs informat de tot el que pugui ser del teu interès: actualitat, agenda, borsa de treball, cursos de formació, convenis, seminaris, etc. i podràs gaudir de tots els serveis comuns de l’Associació: dinars amb personalitats rellevants, convenis, etc, així com beneficiar-te de les iniciatives i serveis de GrausTIC adreçats als membres de l’Associació.

Per tot això et convidem a pertànyer a GrausTIC i estem a la teva disposició pel que necessitis.

Una cordial salutació.

Dani Pujol Bel

President de GrausTIC

Junta de Govern

PRESIDENT
Dani Pujol Bel

VICEPRESIDENT 1R INSTITUCIONAL
Josep R. Ferrer i Escoda

VICEPRESIDENT 2N INSTITUCIONAL
Lluís Termes Jorba

TRESORER
David López López

SECRETARI GENERAL
Robert Barti Domingo

VOCAL
Sergi Amigó Gil

VOCAL
Chema Chaqués

VOCAL
Ignasi Riu Riu

VOCAL
Marcos Faúndez Zanuy

VOCAL
Lluís Llimargas Pedrós

VOCAL
Jaume Moreno

Consell Assessor
Patrocinadors Gold

Patrocinadors Gold